Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

torsdag 18. juni 2009

Nye barneting!!!!!!!!!!!

Hei!!!!!!!!!! Nye varer... søte? Jeg er så glad i marihøner:)(jeg:Jeanette) Tror min kollega Randi syns de er søte og ;), eller hva Randi?? Her har vi tatt inn hageveske med tilhørende redskaper ,lita søt veske , jo-jo (gøy,selv for mor;O))og drikkeglass.2 kommentarer:

  1. Så fine disse tingene er. Vil overraske min datter med litt av dette. Er jo så bra priser på det også. Jeg bestiller 2 stk jo-jo og en hageveske. Ok?

    SvarSlett
  2. Bestillingen er mottatt . Tusen takk for ordren!!Alltid hyggelig å selge litt ;O)

    SvarSlett