Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

torsdag 24. september 2009

Snart jul....

Tiden nærmer seg ...jul.... ikke helt kanskje men jo ... Hvis du har tenkt å lage gaver og kort , ja da bør du ..om ikke annet titte (tenke) på hva som kommer inn i butikken!! Go'bitene av ark og stempler blir som kjent først tomt !! Viser noen ark her , flere valg i butikken.

Venter også inn et godt utvalg mønster ark fra BoBunny , det står plutselig på døra .
BOBUNNY er på plass i hylla, myyye fint både høst, prikker, jul , retro mm

Venter og gleder oss ...

2 kommentarer:

  1. Heisann

    Hører dere har serien fra Bruka (godis, sallad, snacks osv) Er det noe jeg kan få kjøpt hos dere som dere kan sende?

    SvarSlett
  2. Ja, det kan vi ordne. Er ikke det vi gjør mest av, så vi vet ikke fraktprisen, men det blir jo postens gjeldende satser.Send oss en mail på skyttelen@online.no el ring 624 15322, så ordner det seg :)

    SvarSlett