Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

torsdag 11. mars 2010


Vår og Påske..i lufta ... og på bordene i butikken vår ;)) Ååååååå som vi lengter etter våren.. Her kommer det varer daglig nå ... mye fint og fristende med litt farger igjen !!


Vi liker vel å vise at det er vår også ?? Skifter litt duker , løpere , lys , pynt rundtom i heimen;) . Her ser dere litt av hva vi har fått inn .
Vi har også satt opp et nytt kurs på de populære ProMarker tusjene :) Flere som ikke fikk plass sist .. Det er ikke lenge til og siste frist er allerede i morgen! Kurset er mandag 15.3, kl 17.30-20.30
Meld deg på !!
SES ;))

1 kommentar:

  1. åååååå, så koselige farger!!!!! Kjenner det rykker skikkelig i shoppemuskelen min her gitt!!!!

    SvarSlett