Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

fredag 23. april 2010

Ny leverandør, Ib laursen!

En liten smakebit av varer vi har fått inn i det siste. Mye fristende ;))


Herlig cape til barn i en tåkelilla farge , kan passe fint til penkjolen til 17.mai for eksempel:) . Under capen er det en tunika med broderier og rosa sløyfe på , begge deler fra Lisbeth Dahl.


Det har kommet masse fint fra Cream , som her f.eks : kjole med masse fine detaljer og underkjole om man ønsker det :) Vi har også bolero som passer godt til !!
Ønsker alle en god helg !!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar