Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

fredag 4. juni 2010

Månedens artisthar vært innom oss med mange fine kort og andre prosjekter. Kom innom å ta en nærmere titt..... Kanskje du har lyst til å være månedens artist en gang også...bare ta kontakt.

2 kommentarer:

  1. Flotte arbeider, nydelige fargekombinasjoner, her ser man at det er en som legger sjela si i kortlagingen. Lykke til videre! Hadde vel vært fint om navnet på "kunstneren" stod oppført? Eller kanskje det bare er jeg som ikke har sett bra nok etter? Hilsen Susan

    SvarSlett
  2. Hei. Ja, er det ikke mange fine. Helt riktig at ikke navnet er nevnt....glemte å spørre om hun ville det, derfor best å la det være. Kanskje hun legger inn en kommentar selv...???

    SvarSlett