Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

torsdag 8. juli 2010

Nye klær fra Cream

 Spennende ... nye klær .... alltid spennende !!!!Hva kommer nå tro ??  Her en helt skjønn kjole med nagler, bilde av et ansikt , veldig fin passform !!

 

Lang jakke med herlige detaljer !!! Vanskelig å vise detaljene helt riktig her men ,.... den er bare et must !!! Stol på det :) 

Både kjole og jakka er i en gråfarge. Kommer mye gråtoner utover høsten.VVi har også mye annet , bl.a fine blekkbokser i mange varianter !! Viser her ei søt jente som elsker sjokolade ... det er det vel flere som gjør :))

2 kommentarer:

  1. HAr allerede vært å prøvd den kjolen... og den satt som et skudd! men... det var ikke kjole jeg skulle ha da jeg var inne hos dere - det var bånd...

    SvarSlett
  2. Det hender det kan bli forandring i planene, hi hi Håper du fikk med deg bånd da ;)

    SvarSlett