Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

fredag 10. september 2010

NYE dekorark

til høstens aktiviteter. Ikke noe er som et personlig kort når man vil glede noen. Mange er også flinke til å lage kreative scrappesider med sine bilder. Vi har masse nye ark i hyllene...

1 kommentar:

  1. Hei, flott butikk dere har, og masse flotte stempler. Jeg var innom på mandag og kjøpte med meg litt hjem til Molde:-) Kommer helt sikkert tilbake en gang, eller jeg sender mor innom:-)
    Takk for en koselig prat og handel:-)

    SvarSlett