Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

fredag 4. februar 2011

Madame

Nytt merke hos oss : Madame . Helt nytt konsept :) Til en god pris :))

Det har kommet noe , bl.a lys i glass med lukt , fleecepledd med prikker ; deilig å myke i 4 farger. Herlige farger , det er forøvrig de samme fargene vi venter på flere varer i :) Det kommer krus, asjetter m.m i samme fristende fargene . - Vi gleder oss

Dere må bare følge med , hi hi . Nye lykter , bl.a disse i hvitt med skriften " home" på taket . God helg til alle som en :))
2 kommentarer:

  1. Så mye lekkert,likte godt
    pleddene med prikker.:))Klem og god helg.

    SvarSlett
  2. Takk for det , det gjorde vi og :)) Prikker er alltid fint .. nesten da , hi hi - God helg til deg og

    SvarSlett