Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

mandag 4. april 2011

Lett blanding

Mye nytt av vårklær fra Cream - bl.a. dongriskjørt med "blonder "- superfint sammen med Calou!!
Herlige "tresko"-helsesko fra Calou - helt herlig å ha på beina!! I tillegg så er de så pene, søte, tøffe å se på ;)) Finn dine yndlingspar hos oss !


Lett blanding ... ja stemmer - vi er vel klare for det nå med våren i anmasj?? Tøffe puter med dunfyll i brunt med hvite stjerner , har oså teppe !! Supermykt å ta på :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar