Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

torsdag 27. september 2012

Plastmatter og bånd :)

Vi har venta lenge - som endel av dere også har gjort - på de berømte plastmattene med og uten stjerner :) Vi har fått inn opptil 150cm lange i lys rosa ( perfekt til jenterommet ;)) ,lys blå ( fin til smågutta kanskje ;)) , mørk blå, noen ensfarget kortere og med store stjerner ...
høsten - da er det tid for hobbyaktiviter og , endel nye ark har kommet , disse herlige båndene i brunt ... er noe av det som er hus :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar