Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

torsdag 27. august 2009

Høst nytt fra GreenGate

Masse nytt fra GreenGate :O) DET er vi glad for!! Det har kommet nye mønster rød ,grønn, blå bunnfarge med paisleymønster. Lekkert!!! Passer veldig godt med det du allerede har!! Er ikke det bra ?
Søt klokke ?? Den bare måtte vi ha ... hørt det før ?
2 kommentarer:

  1. Så mye fint!! Hvis jeg har igjen noen fleree penger etter konfirmasjonen som er neste helg så skal jeg komme innom å kjøpe litt. ;)

    SvarSlett
  2. Green gate klokka i beige, har dere den???

    SvarSlett