Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

mandag 31. august 2009

HØST......INSPIRASJON







Her har vi dekket et koselig bord med det klassiske servicet Old British Castle fra Johnson Brothers. Et service som sjarmerer mange.
Vi har også fått inn den flotte boka til Green Apple, med masse inspirasjon til hjemmet. Boka kan kjøpes hos oss, og vi skaffet stoffene du kommer til å ønske deg fra boka :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar