Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

torsdag 12. mars 2009

BLOG-CANDY


Vil du være med på trekningen av dette stamp and store settet fra BoBunny??
Da må du innen søndag 22.mars:
Legge vår blog til som en link på bloggen din, og sende oppfordringen videre til minst 2 andre bloggere. Send oss en melding når du har gjort det, og vi setter deg opp på trekningslista.
Premien inneholder flere fine clearstamps som oppbevares i en cd-mappe. Vi har allerede prøvd dem....kanskje kommer resultatene hit en dag.
Stå på og spre oss rundt............... Tusen takk for hjelpen!!

1 kommentar:

  1. Jeg vil gjerne vinne bloggcandy. Har lagt link inne på bloggen min, og tipset 2 andre bloggere om bloggcandyen.

    SvarSlett