Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

tirsdag 3. mars 2009

Endring i kursplanen


Onsdag 25.mars har vi vært så heldig å få Cato N. Mellum til å holde kurs for oss. Han er også månedens artist denne måneden, så du kan komme å se litt av det han har laget hos oss. Her blir det rift om plassene, så meld deg på idag!!

Oj, oj.........jeg klarte å legge til et bilde også. Dette er et av kortene til Cato. Og ikke bare er forsiden flott, det er noe inni også.

1 kommentar:

  1. Kurset var kjempemorsomt, håper Cato og dere får mulighet til å holde flere kurs til høste.
    En stor inspirasjon for meg!!

    SvarSlett