Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

søndag 22. mars 2009
Jeanette har vært kreativ i helga ,gøy!! Det grønne kortet er et brettekort ,kommer dårlig frem her men ... Er ikke så sterk på scanning og kopiering av bilder ennå ,kommer seg , håper jeg da:o) kort fortalt er kortet brettet tre ganger,så når du åpner det blir det et lite trekkspill...


Her har jeg brukt lilla som hovedfarge.Vi har fått inn mye nye fine ark ,syns jeg da . Har dessuten blitt litt hekta på skraping og blekking av kanter..
3 kommentarer:

 1. Så flotte kort dere har laget :-)

  SvarSlett
 2. Heia Skyttelen!
  Så flott med blog - skal følge med!
  Stikker innom en dag jeg er i Leiret!

  SvarSlett
 3. Så flott at dere har fått blogg da!!!
  Jeg kommer innom plutselig =0)
  KLÆM fra Gunn-Hege

  SvarSlett