Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

mandag 27. april 2009

Inspirasjon....

Jada vi er her :) Tenkte å vise dere noe annet enn kort idag, her er det dekket til bursdagsfest.
Det er brukt kjempesøte papptallerkner og krus fra Green Gate. For å få litt helhet så har jeg
trykt blomster i rødt og rød prikkete kartong som vi selvfølgelig har i butikken. Har også masse andre servicedeler fra samme leverandør ,verdt å se :O).


Søte engler av litt forskjellige slag ,her bl.a. fra SIA. Kanskje en fin liten gave til konfirmanten.


Vi lager litt konfirmasjonkort også, mer i butikken .....................Vi som driver i denne bransjen vet jo at det er høysesong da det gjelder invitasjoner og
bordpynt. Dette er noe av det vi har ,selvfølglig verdt å se .....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar