Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

mandag 13. april 2009

pro marker tusjer

HEI :o) ! Det var denne påsken ,nå har vi ladet batteriene .Her er noen eksempler på kort med bruk av pro marker tusjer.Disse har jeg (Jeanette )blitt glad i.

En gavepose med et bilde "hengende på veggen".Litt nytt ble det,håper dere har blitt litt inspirert da :-). Ellers er vi i vårstemning i butikken,verdt et besøk.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar