Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

fredag 15. mai 2009

Green Gate


Viser mer av Green Gate , fint å kombinere med hverandre .

Dette bilde viser noe av det som vi i melamin, veldig kjekt hvis man har barn i huset ... lett å håndtere også knuser det jo ikke .......


3 kommentarer:

  1. Åh...ønsker meg masse Greengate!! :)

    SvarSlett
  2. Er det 25% på Green Gate også i helga? Har dere igjen kaffekoppene i blått??? Hvis ja på begge, skulle jeg hatt to.... :)))

    SvarSlett
  3. Hei litt sent ...,desverre er det tomt for de blå. Ja det var % på det og ...

    SvarSlett