Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

lørdag 30. mai 2009

Ut i det blå ...

Snart ferie , Det skal bli godt ;=).
Randi og jeg skulle ha en samtale med en kommende vikar. Det gikk veldig bra . 
Etter det hadde vi noe småtteri som må ordnes før ferien . Samtidig  benyttet vi sjansen i solen ... 
Jeg hadde laget kyllingsalat til oss , hadde tid til det siden jeg hadde fri :=). Så jeg pakket en piknik kurv med litt av hvert av godsaker . 
Vi hadde først tenkt å spise og planlegge i butikken, jeg syns det var litt trist å sitte inne i det fine været. Dermed beordret jeg Randi med ut på piknik hun var ikke vond å be :O). 


Litt overraskelser hadde jeg med siden hun har bursdag i helgen .

Gratulerer med  dagen, 
Randi ;O)
Her sitter vi  ved Glomma's bredder
i solnedgang, Helt herlig.Stemningsfylt... Høres det fristende ut ? Dette er noe man burde gjøre mer ,   veldig koselig og vitamininnsprøytning.

Ja her er syklene våre , begge ble faktiskt kjøpt i fjor ;=). 
Fine ? 

Kjekt med kurv vi som skal ha med så mye godt .... Også var det best å sykle ...for vi koste oss med hvitvin til salaten . 
Takk for en fin tur , håper noen lar seg friste og gjør som oss :O)

1 kommentar:

  1. Detta så jaggu trivelig ut jenter !!!!
    En klæm til bursdaga"barnet" og en til den andre dama også da, så hu ikke blir sur ;0)

    SvarSlett