Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

tirsdag 26. januar 2010

Blonder og "gamle" strykemerker ... det er jo helt herlig !! Dette er noe av
utvalget ...

Nye klær fra Cream igjen :) Det kommer alltid noe fint derfra !!! Dette er bare noe av det vi har fått inn idag... det kommer noe hele tiden , alltid like spennende å pakke opp...

"Bluse" inni en vest . Begge deler har en kjempefin gammelrosa farge, vesten også i kremfarge.
Det som er kjekt med blusen er at da det er vaket SKAL man vri det opp slik at den holder seg skrukkete ... Er ikke det lettvint , ALTSÅ ingen stryking ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar