Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

lørdag 23. januar 2010

Nyheter fra Køn og Møn

Nyheter fra Køn og Møn !!!!
Buksene derfra er helt fantastiske å bruke !!! Det som også er så fint med de er at de har en slags "fargekode" !!Hva betyr det ?! Det skal du få vite ;)
Buksene har forskjelllig snitt , altså finner du ei bukse som passer deg godt . Inni den buksa er det et merke og det har en farge f.eks rosa . Neste gang du trenger du bukse så ser du etter det merke , buksa har andre detaljer MEN snittet er det samme !! Skjønte du det ?!?! .. Hvis ikke stikk en tur innom skal vi forklare ;O)


Her ser du en detalj fra dongrileggingsen , TØFT!!!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar