Om meg

Bildet mitt
Vi to, Jeanette og Randi, med mange ønsker for butikken vår også :) Vil egentlig holde på med ALT mulig. Men har innsett at det går jo ikke.....dessverre- selvom det ikke er langt unna ;) Utvalget i butikken vår utvides stadig med nye gode merker. Vi har bl.a dameklær fra Cream, Soulmate, Myrine and Me , Køn og Møn, sko og vesker fra ByBurin , Vesker,kofferter,punger m.m fra Oilily, Te og kaffe ,kort- og scrappeutstyr(også kurs),gardinstoffer og sømtjenester godt utvalg av servietter, lys , kremer, pynt til huset. Noen andre merker er f.eks: Bruka, Green Gate, IB Laursen, Madame, Ittala, Jevne AS, Black Design, Falby , Revol, Willow Tree med mye mer !! Her kan du rett og slett finne deg noe for nesten alle anledninger :) Kom innom og se da vel... Velkommen!!

torsdag 14. januar 2010

Cord tunika og kjole!!

Ny ladning av den populære cord tunikaen fra Fransa. Denne gangen er fargene brun (litt lysere enn forrige gang ) , lavendelblå og rosa ( litt lyngfarget). Veldig god passform og herlige to lommer foran ;O).

Mere nytt ;) , kjole fra Cream i herlige farger !! Det har også kommet leggings som passer godt til denne og selvfølgelig mye annet ;O). De er ikke vist her , men de har fin dekor på bena, den ene ser ut som man har strømper på . Det er ikke mange igjen , så først til mølla ;O)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar